Over ons

Hallo!

Wij zijn ’t Kousenpaar, Ine en Kris. Man en vrouw, thuis en op het werk :-).

We hebben 2 kinderen: Jef (17) en Fien (15).

Doen wat je graag doet! Onder dat motto ben ik samen met mijn man 5 jaar geleden in ons marktavontuur gestapt.

Hoe het begon? Verkopen zit bij onze familie in de genen! Mijn moeder komt uit een gezin met 6 zussen. Vier van hen, onder wie mijn mama hadden hun hart op de markt verloren. Ook mijn broer is kaasboer op de markt.

Tijdens mijn jeugdjaren heb ik jaren verkoop als weekendwerk gedaan en ging ik regelmatig mee de sfeer van de markt opsnuiven. Als je de kans krijgt om te studeren, laat je deze natuurlijk niet liggen. Mijn man en ik hebben beiden TEW gestudeerd en hebben ons dankzij deze studies ook leren kennen. Na 10 jaar als leidinggevende voelde ik dat er tijd was voor iets nieuws… Ik miste de mensen… Toen mijn ouders vertelden dat ze stilaan aan hun pensioen dachten heb ik de kans niet laten liggen om mijn man mee in dit avontuur te trekken. Hiervoor ben ik hem ongelooflijk dankbaar! Ikzelf ben fulltime zelfstandige. Mijn man geeft ook nog halftijds les.

Dus, sinds 1 juli 2018 kan je ons dagelijks terugvinden op volgende markten:

  • Maandag: Peer
  • Dinsdag: Mol
  • Woensdag: Beringen
  • Vrijdag: Bree
  • Zaterdag: Leopoldsburg

Zonneschijn, wind, regen, sneeuw… We staan altijd paraat! Elke dag is anders, met elke dag nieuwe verhalen, bekende en minder bekende gezichten.

Coronatijden zetten je als ondernemer voor nieuwe uitdagingen. Vandaar onze beslissing om ook een webshop op te starten. In eerste instantie voor onze huidige klanten die we niet in de kou willen laten staan. Maar uiteraard kijken we er naar we uit om ook nieuwe klanten te mogen ontmoeten op onze website, of wie weet op de markt!

In welke zin maken wij het verschil? Onze glimlach en dankbaarheid zien jullie niet achter een muisklik. Wel staan we jullie graag bij met raad en advies, ook online! Twijfel je over je maat? Of weet je niet goed welke panty bij je outfit zou passen? Aarzel niet ons een berichtje te sturen via ine.loomans@telenet.be of whatsapp 0476894611.

Dankjewel alvast om lokaal te kopen. Ook al is het online :-).

Groeten van ’t Kousenpaar, Ine & Kris